Laatste nieuws

Voorjaarsmarkt rond de kerk in Gorssel

Op zaterdag 21 mei 2022 is er weer een grote rommel­markt in en bij de protestantse kerk in Gorssel. Buiten staan dan heel veel kramen met een grote variëteit aan artikelen en ook in de kerk­zaal zijn goederen te koop. Niet verkochte spullen komen, indien passend, beschikbaar voor de hulp aan Oekraïne.

Te koop
Rommelmarkt kleinVoorjaarsmarkt bij de kerk in GorsselOp de markt is een groot scala aan spullen te vinden, zoals speel­goed, boeken, cd’s en grammofoon­platen, huishoudelijke artikelen, meubels, schilderijen en lampen, ijzer­waren en vaste planten. Natuurlijk zijn er ook weer bloem­stukken te koop. In bijgebouw De Brink worden boeken verkocht en is gelegen­heid voor het nuttigen van koffie, thee en fris met iets lekkers. 

Inbreng goederen
Hebt u voor anderen nog goed bruikbare spullen (geen boeken, die zijn er genoeg) en wilt u die wel kwijt, bel dan voor het maken van een af­spraak over het brengen of halen vóór 13 mei met Jo Willems (0575-492006) in Gorssel of met Ab Preuter (0575-492983) in Epse. Ook is het mogelijk met hen afspraken te maken over het leeg­halen van een woning bij verhuizing of over­lijden.

Informatie
De rommelmarkt is op 21 mei 2022 van 10.00 tot 13.00 uur bij de protestantse kerk, Hoofdstraat 27 in Gorssel. De opbrengst van de voorjaars­markt is bestemd voor het onderhoud van de kerken in Gorssel en in Epse.


Gorssel,  28 april 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends