Laatste nieuws

Voorlezen uit Boer Boris

Voorlees2015 De Nationale Voorleesdagen voor Peuters en Kleuters (21-31 januari 2015) staan weer voor de deur.
Ook de bieb in Gorssel promoot het voorlezen aan jonge kinderen, onder het motto ‘Voorlezen maakt van kleintjes grote lezers’ met twee voorleesmiddagen op 21 en 28 januari 2015.

Voorlezen
Boer Boris2De doelstelling van de voorleesdagen is ouders, grootouders, leidsters en leerkrachten te stimuleren (meer) voor te lezen aan kinderen die dat zelf nog niet kunnen.
Dit jaar staat het prentenboek Boer Boris gaat naar zee centraal, geschreven door Ted van Lieshout en geïllustreerd door Philip Hopman. Het boek is gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2015.

Boer Boris
Ook in de bibliotheek in Gorssel kunnen kinderen genieten van het verhaal van boer Boris. Ron Vernout en bibliotheekmedewerkers Maja en Monique vertellen en zingen, ieder op eigen wijze, over de belevenissen van de boer: Boer Boris heeft vakantie, Boer Boris gaat naar zee en iedereen mag mee!

Vingerpopje
Voorlees3
Kom naar de woensdagmiddagen 21 en 28 januari naar de bieb van Gorssel en doe lekker mee. En maak uw kind dan direct lid van de Bibliotheek. Dat is gratis en uw kind krijgt als welkomstcadeau een vingerpopje van Boer Boris.
Op 21 januari lezen Maja en Monique voor en op 28 januari is dat Ron Vernout.
Het voorlezen is bestemd voor peuters en kleuters van 0 - 6 jaar. De toegang is gratis. Het voorlezen begint beide dagen om 14.00 uur en iedereen is welkom.
Meer informatie over de Nationale Voorleesdagen is te vinden op www.nationalevoorleesdagen.nl

Gorssel, 14 januari 2015

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends