Laatste nieuws

Voorverkoop Gorssel Huilt loopt voorspoedig

Krokodillentranen“Wat een mooie start van de kaartverkoop!” aldus een enthousiaste Henk Veenendaal, een van de organisatoren van het smartlappen­festival Gorssel Huilt. Tijdens de voorverkoop op zaterdagochtend 25 augustus j.l. zijn er meer kaartjes verkocht dan afgelopen jaar.
Kaarten voor het festival zijn nog te verkrijgen bij Kantoor­boekhandel Bechtle en Eetcafé De Hoek voor € 10,- per stuk. Bij de ingang van het festival op de avond zelf kosten ze € 12,50 en natuurlijk alleen zolang de voorraad strekt.

Het festival is op zaterdagavond 8 september. “We willen heel Gorssel op het Nijverheidsplein zien.” Het team van Gorssel Huilt staat te popelen om het publiek te ontvangen en de eerste weerberichten voor die avond zijn goed.
“Dat is toch fantastisch? Kom lekker een drankje halen en meezingen met twintig zeer gevarieerde liedjes die voorbij komen.” De liedjes worden gebracht door enthousiaste zangers en zangeressen uit Gorssel en omstreken, die daarbij worden begeleid door de GH-Band. “En de band is in topvorm natuurlijk”.

 
Gorssel, 27 augustus 2018

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends