Laatste nieuws

Vriendjesmiddag bij de scouting

Scouting IJsselgroep (jongens) en Scouting Kompasnaald (meiden) uit Gorssel hebben ruimte voor nieuwe leden en daarom houden ze op zaterdag 4 februari 2017 een ‘vriendjes- en vriendinnetjes’ middag. Jongens en meisjes uit Gorssel, Epse, Harfsen en omgeving zijn van harte welkom om mee te doen met een gezamenlijk programma.

Al zeventig jaar in Gorssel
Scouting
Scouting IJsselgroep en Scouting Kompasnaald bieden al zeventig jaar een fijne vrijetijdsbesteding aan jeugd en jongeren. Dat scouting al zeventig jaar een begrip is in Gorssel wil echter niet zeggen dat scouting ouderwets is, integendeel. Het gebruik van bijvoorbeeld gps en digitale speurtochten geven aan dat óók scouting met zijn tijd is meegegaan.
Natuurlijk staan veel bijeenkomsten nog steeds in het teken van de activiteiten waarmee scouting bekend is geworden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan primitief koken, houthakken, vuur maken, hutten bouwen, vlot varen, hiken en ga zo maar door. Naast dergelijke programma’s wordt ook aandacht besteed aan het leren omgaan met risico’s (die bijvoorbeeld ontstaan bij het maken van een vuurtje), EHBO en milieu.

Uitdaging
Dus ben je avontuurlijk en hou je wel van een uitdaging? Dan ben je van harte welkom tijdens de ‘vriendjes- en vriendinnetjes’ middag op 4 februari. De bijeenkomst duurt van 14.00 tot 16.00 uur en is bedoeld voor jongens en meisjes in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar. Opgeven is niet nodig.
Mail voor vragen over de vriendjes- en vriendinnetjesmiddag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met de teamleider van de welpen (IJsselgroep), Rudy Brummelman (06- 53952888) of de teamleider van de Kompasnaald, Reinie van den Vlekkert (tel. 0575-493582).
De beide scoutinggroepen zijn gevestigd aan de Kwekerijweg, tegenover Camping Jong Amelte.


Gorssel, 28 januari 2017

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends