Laatste nieuws

Vrijwilligers Eerlijk! genieten zoeken leuke collega's

De vrijwilligers bij fairtrade winkel Eerlijk! genieten in Gorssel zijn op zoek naar collega’s die twee of meer dag­delen per vier weken willen helpen in de winkel. "Loop eens binnen".

Fairtrade
EerlijkPasen klein'Paasboom' bij Eerlijk! genietenBij fairtrade winkel Eerlijk! genieten aan de Hoofd­straat in Gorssel (tegenover Museum MORE) worden uitsluitend fair­trade producten verkocht. De artikelen worden via fair­trade importeurs betrokken van boeren, kunste­naars en producenten in Azië, Afrika en Latijns-Amerika. De producten zijn met respect voor mens en milieu vervaardigd en een eerlijke prijs betekent voor velen een mens­waardig bestaan. Wat er in de winkel te koop is, is heel divers: keramiek, beelden van brons en steen, glas­werk, servies, tassen, tuin­ornamenten, raam­hangers, dromen­vangers, sieraden en wens­kaarten. Maar je vindt er ook levens­middelen zoals biologische wijnen, diverse soorten thee en koffie, kruiden­pasta's, chocolade et cetera. Voor een geslaagd paas­feest is er ook van alles aanwezig. 

Collega’s welkom
Eerlijkvrijwilligers kleinTien van de zeventien vrijwilligers bij Eerlijk! genietenBij Eerlijk! genieten werken zeven­tien vrijwilligers en dat doen ze, zoals ze zelf aangeven, met heel veel plezier. Ze zijn op zoek naar leuke collega’s: “Kom eens kijken of het je leuk lijkt om samen met ons twee of meer dag­delen per vier weken te helpen in de winkel”. 
Loop even binnen of plaats een berichtje op de facebook­pagina van Eerlijk! genieten. Bellen kan ook: tel. 0575-495450.

Informatie
Eerlijk! genieten, Hoofdstraat 43E, 7213 CR Gorssel. 
Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Maandag en zondag is de winkel gesloten.


Gorssel, 10 april 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends