Laatste nieuws

Vrijwilligers gevraagd voor Buitenkunstig

Het team dat het buitenfestival Buitenkunstig Gorssel organiseert zoekt versterking. Het buitenfestival staat voor 2024 gepland op 16 juni.
Buitenkunstig is een groots opgezet jaarlijks terugkerend evenement met een gevarieerd programma: markt met kunst, brocante en streekproducten, straattheater, muziek en een gezellig foodplein. Het hele centrum van Gorssel wordt ervoor ingericht.

Buit23 1 kleinFoto's Edo Boonstra, Buitenkunstig 18 juni 2023Uitbreiding van het team is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat Buiten­kunstig in 2024 door kan gaan. Gerda Mulder van de organisatie legt uit: “Uiteraard sta je er niet alleen voor. Het huidige team bestaat uit 5 vaste leden en op de dag zelf zijn er extra vrijwilligers actief. Alle vrijwilligers doen dit omdat ze Buiten­kunstig een warm hart toedragen en niet omdat ze zeeën van tijd hebben. Dus kom op, maak ook wat tijd vrij en meld je aan.”

Buit23 2 kleinHet team zoekt vrijwilligers voor drie soorten werkzaam­heden:
• Iemand voor het plannen en uitvoeren van alles wat met publiciteit heeft te maken. Ook het onder­houden van de website valt hieronder.
• Versterking bij het uitnodigen van stand­houders en het onder­houden van contacten daarmee.
• Mensen die uitsluitend op de dag zelf diverse hand- en span­diensten willen verlenen.

Voor nadere info: Gerda Mulder, tel. 06-38842795, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gorssel, 22 november 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends