Laatste nieuws

Vrijwilligers gezocht

VrijwilligerssteunpuntTrans200x60Het Vrijwilligerssteunpunt Lochem, een onderdeel van de Stichting voor Sociaal Cultureel Werk Gorssel, bemiddelt tussen organisaties die vacatures hebben voor vrijwilligers in de gemeente Lochem en vrijwilligers die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. Gorssel.nl wil behulpzaam zijn bij de zoektocht naar zinvol vrijwilligerswerk en zal regelmatig melding maken van vrijwilligervacatures in Gorssel en directe omgeving.

Vacatures
Hieronder volgt een aantal vacatures in Gorssel, Epse en Eefde.
Bij iedere vacature staat een directe link naar de betreffende vacature op de website van het Vrijwilligerssteunpunt.

De bibliotheek in Gorssel zoekt een
gastheer/vrouw. Tussen 12.00 en 14.00 uur houdt u een oogje in het zeil in de bibliotheek. U maakt klanten wegwijs en verwijst zonodig door. U kunt omgaan met de apparatuur in de bibliotheek, bent vriendelijk, klantgericht en heeft kennis van digitale zaken/mail. U bent eenmaal per week beschikbaar, op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag.
Vacature bibliotheek Gorssel

De Wereldwinkel Gorssel zoekt vrijwilligers voor de verkoop in de winkel. Door de verkoop van artikelen uit de wereldwinkel ondersteun je producenten in een Derde Wereldland, zodat die een betere toekomst tegemoet kunnen zien. Er wordt iemand gezocht die zelfstandig (alleen) in de winkel kan werken.
Vacature Wereldwinkel

De Dorpsraad Epse zoekt een bestuurder en/of medewerker voor een van de werkgroepen om praktische uitvoering te geven aan het Dorpsplan Epse. Dit kan door deel te nemen aan een van de werkgroepen of zitting te nemen in het bestuur onder het motto:Samen staan we sterk voor een beter en mooier dorp Epse/Joppe’. Tijdsinvestering ongeveer twee middagen per maand.
Vacature Dorpsraad Epse

Sutfene in Eefde is voor de Spijkhoeve en voor de Spijkbungalows op zoek naar vrijwilligers. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals assisteren bij de bereiding en serveren van de maaltijden, wandelen, een praatje maken, voorlezen en zingen. Gevraagd worden vrijwilligers die geduldig zijn, initiatief kunnen nemen en prettig kunnen samenwerken met collega's/verzorgenden. Tijden zijn in overleg.
Vacature Spijk

De Pasmanmanege in Eefde zoekt een vrijwilliger voor enkele uren per week voor de ledenadministratie. Je moet al wel bekendheid en ervaring hebben bij het voeren van de ledenadministratie en zelfstandig en accuraat kunnen werken.
Vacature Pasmanmanege

Stichting Welzijn Lochem is op zoek naar computerdocentenvoor het geven van tien computerlessen op de maandag of dinsdagochtend aan 55+’ers in januari-maart 2015 in Eefde. De deelnemers zijn zeer gemotiveerd om de lessen te volgen en dankbaar voor het werk van de vrijwilligers. U staat er niet alleen voor, op dit moment zijn er ongeveer zeven docenten die de cursussen geven. Beschikt u over voldoende kennis van Windows 7 of tablets of iPads, bent u in staat om kennis over te dragen en heeft u daarnaast goede sociale vaardigheden, dan bent u degene die de Stichting zoekt.
Vacature computerdocenten

Vrijwilligerssteunpunt
Het vrijwilligerssteunpunt heeft een inloopspreekuur in Gorssel, en wel op dinsdag van 10.00-12.00 uur in de bibliotheek in Den Oldenhof, 
Hoofdstraat 45B,
7213 CR Gorssel. Natuurlijk kunt u zich dagelijks op ieder tijdstip aanmelden als vrijwilliger via de website. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Dit geldt ook voor het aanmelden van een nieuwe vacature.
Het is ook mogelijk om op een ander tijdstip af te spreken, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel 0575-492655 of 06-31495763.


Gorssel, 11 november 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends