Laatste nieuws

Vrijwilligers gezocht!

De Vrijwilligerscentrale, onderdeel van de Stichting Welzijn Lochem (SWL), bemiddelt tussen orga­nisaties die vacatures hebben voor vrijwilligers in de gemeente Lochem en vrijwilligers die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. Er zijn vacatures bij SWL en in Gorssel. 

Bestuursleden en computerclub
SWL kleinStichting Welzijn Lochem zoekt een bestuurslidHieronder volgt een (kleine) selectie van de vacatures in Gorssel en omgeving. Bij iedere vacature staat een directe link naar de website van de Vrijwilligerscentrale. 
Kijk voor alle vacatures in Gorssel en omgeving op de website van de Vrijwilligerscentrale.

Versterk SWL
Wie op zoek is naar een uitdagende, vrijwillige functie in een ambitieus bestuur en geïnteres­seerd is in het welzijn van de gemeente Lochem, wordt uitgenodigd het team bestuursleden van Stichting Welzijn Lochem (SWL) te versterken.  
Lees hier de volledige vacature

Computerfreak
ComputerHandicap kleinComputerclub voor mensen met een verstandelijke beperking (Gorssel) zoekt een begeleiderWie het leuk vindt om met computers te werken en zijn of haar kennis wil delen met andere mensen, wordt uit­genodigd te helpen bij de Gorsselse computerclub voor mensen met een verstandelijke beperking. De club wordt om de veertien dagen gehouden, op maandagavond van 19.15 uur tot 20.15 uur. Er zijn altijd twee vrijwilligers aanwezig om de mensen te begeleiden.
Lees hier de volledige vacature

Reageren
Reageren op een van deze functies? Bel dan naar de Stichting Welzijn Lochem via tel. 0573-297000; mailen kan ook, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De Vrijwilligerscentrale heeft een inloopspreekuur in Gorssel op dinsdag en vrijdag van 09.30-11.30 uur in het kantoor van Stichting Welzijn Lochem in Den Oldenhof, Hoofdstraat 45B, 7213 CR Gorssel. Een afspraak maken voor een ander tijdstip kan ook.

Gorssel, 6 april 2019

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends