Laatste nieuws

Vrijwilligers gezocht: budgetadvies en legotheek

De Vrijwilligerscentrale, onderdeel van de Stichting Welzijn Lochem (SWL), bemiddelt tussen organisaties die vacatures hebben voor vrijwilli­gers in de gemeente Lochem en vrijwilligers die op zoek zijn naar vrijwilligers­werk. Hieronder volgt een (kleine) selectie van de vacatures in Gorssel en omgeving. Bij iedere vacature staat een directe link naar de website van de Vrijwilligers­centrale.
Kijk voor alle vacatures in Gorssel en omgeving op de website van de Vrijwilligers­centrale.

Vrijwilliger BudgetAdviescentrum Lochem (B€L)
Budgetadvies kleinBudgetadviseurs gevraagd in GorsselSteeds meer mensen worstelen met hun financiën, komen er zelf niet uit en krijgen schulden. Schul­den hebben een enorme impact. Als vrijwilliger bij B€L breng je overzicht in de inkomsten en uitgaven en de onbetaalde rekeningen. Daarna maak je samen een plan voor een oplossing. Je denkt mee, biedt praktische hulp en moedigt aan. Maar zeker zo belangrijk is dat je er voor iemand wilt zijn. Vooral in Gorssel is SWL op zoek naar vrijwilli­gers die hierin een rol willen spelen.
Lees hier de volledige vacature

Legotheek
Legotheek kleinDe legotheek in Eefde is op zoek naar medewerkersDe legotheek, gevestigd in de voor­­malige Detmers­kazerne in Eefde, is in november 2015 van start gegaan en sindsdien hebben veel kinderen, maar ook volwassenen de weg naar deze inspi­rerende omgeving gevonden. De lego­theek biedt de mogelijkheid om zowel kleine als grote lego­sets te lenen én om ter plekke te bouwen en te spelen. Het educatieve speel­goed is geschikt voor elke leeftijdsfase.
De legotheek is op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen met diverse werkzaam­heden. Het is van belang dat er tijdens de openingstijden van de legotheek (woensdag van 14.30-18.00 uur, vrijdag van 15.00-18.00 uur en zondag van 11.00-14.00 uur), steeds drie mede­werkers aanwezig zijn voor hand- en spandiensten (uitleen­administratie en registratie van nieuwe leden, het gereed maken van nieuw aangekochte/ingebrachte sets voor uitleen en voor reparatie en onder­houd). 
Lees hier de volledige vacature

Reageren
Reageren op een van deze functies? Bel dan naar de Stichting Welzijn Lochem via tel. 0573-297000; mailen kan ook, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De Vrijwilligerscentrale heeft een inloopspreekuur in Gorssel op dinsdag en vrijdag van 09.30-11.30 uur in het kantoor van Stichting Welzijn Lochem in Den Olden­hof, Hoofdstraat 45B, 7213 CR Gorssel. Een afspraak maken voor een ander tijdstip kan ook.


Gorssel, 1 oktober 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends