Laatste nieuws

Vrijwilligers gezocht: medewerker TIP

De Vrijwilligerscentrale, onderdeel van de Stichting Welzijn Lochem (SWL), bemiddelt tussen organisaties die vaca­tures hebben voor vrijwilligers in de gemeente Lochem en vrijwilligers die op zoek zijn naar vrijwilligers­­werk. Bij Stichting Welzijn Lochem zijn vacatures voor ‘Medewerker Thuis Informatie Project (TIP)’, specifiek voor Gorssel en Eefde. 
Ouderen zien soms door alle regelingen en voorzieningen door de bomen door het bos niet meer en kunnen hier best wat hulp bij gebruiken. Een 'Thuis Informatie Project' (TIP)-­medewerker kan hier een handje bij helpen.

Medewerker Thuis Informatie Project (TIP) 
Ouderen kleinSWL zoekt medewerkers 'Thuis Informatie Project' voor Gorssel en EefdeEen TIP-medewerker bezoekt senioren (van 70 jaar) thuis en gaat aan de hand van een zo­genaamde ‘Thuis-Informatie-Project-lijst met ze in gesprek. Tijdens het eenmalige huis­bezoek wordt er algemene informatie over regelingen en voorzieningen aan de ouderen gegeven. De TIP-vrijwilliger biedt een luisterend oor en geeft informatie over aan­passingen in huis, vervoers­mogelijkheden, financiële regelingen en de zorg.

Eigenschappen medewerker TIP 
Het is handig dat de vrijwilliger inlevings­vermogen en affiniteit heeft met ouderen, sociaal vaardig is, beschikt over goede communicatieve eigen­schappen en vertrouwelijk met de verkregen informatie om kan gaan.
Lees hier de volledige vacature

Reageren
Reageren op deze functie?
Bel dan naar de Stichting Welzijn Lochem via tel. 0573-297000. 
De Vrijwilligerscentrale heeft een inloop­spreekuur in Gorssel op dinsdag en vrijdag van 09.30-11.30 uur in het kantoor van Stichting Welzijn Lochem in Den Oldenhof, Hoofdstraat 45B, 7213 CR Gorssel. Een afspraak maken voor een ander tijdstip kan ook.


Gorssel, 28 oktober 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends