Laatste nieuws

Vrijwilligers gezocht: tuinwerk, budget- en energieadvies

De Vrijwilligerscentrale, onderdeel van de Stichting Welzijn Lochem (SWL), bemiddelt tussen organi­saties die vacatures hebben voor vrijwilli­gers in de gemeente Lochem en vrijwilligers die op zoek zijn naar vrijwilligers­werk.  

Budgetadviescentrum, groene vingers en energiecoaches
Hieronder volgt een (kleine) selectie van de vacatures in Gorssel en omgeving. Bij iedere vaca­ture staat een directe link naar de website van de Vrijwilligers­centrale. 
Kijk voor alle vacatures in Gorssel en omgeving op de website van de Vrijwilligers­centrale.

Vrijwilliger BudgetAdviescentrum Lochem (B€L)
Budgetadvies kleinVrijwilligers budgetadvies gezocht voor GorsselSteeds meer mensen worstelen met hun financiën, komen er zelf niet uit en krijgen schulden. Schul­den hebben een enorme impact. Als vrijwilliger bij B€L breng je overzicht in de inkomsten en uit­gaven en de onbetaalde rekeningen. Daarna maak je samen een plan voor een oplossing. Je denkt mee, biedt praktische hulp en moedigt aan. Maar zeker zo belangrijk is dat je er voor iemand wilt zijn. Vooral in Gorssel is SWL op zoek naar vrijwilli­gers die hierin het verschil kunnen maken.
Lees hier de volledige vacature

Groene vingers
Wie de kriebels heeft om de tuin in te gaan, wil misschien mensen die dat niet (meer) kunnen wel een handje helpen. SWL is, vooral voor Gors­sel, op zoek naar groene vingers. Wie trekt de tuin­hand­schoenen alvast aan? Er is een vergoeding beschikbaar.
Lees hier de volledige vacature

Energiecoach
Energiecoach kleinEnergiecoaches gezocht voor Gorssel e.o.Je huis verduurzamen levert veel op voor jezelf en je omgeving. Leuk dus om te doen, maar waar begin je dan? Een eerste stap kan zijn om in gesprek te gaan met een energie­coach. Heb je wel iets met duurzaamheid en zou je hierin ook iets willen betekenen voor andere mensen? Zet je in Gorssel en omliggende kernen dan in als energie­coach en help mensen op weg met een gratis energi­gesprek.
Lees hier de volledige vacature

Reageren
Reageren op een van deze functies? Bel dan naar de Stichting Welzijn Lochem via tel. 0573-297000; mailen kan ook, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Vrijwilligerscentrale heeft een inloop­spreekuur in Gorssel op dinsdag en vrijdag van 09.30-11.30 uur in het kantoor van Stichting Welzijn Lochem in Den Oldenhof, Hoofdstraat 45B, 7213 CR Gorssel. Een afspraak maken voor een ander tijdstip kan ook.


Gorssel, 27 mei 2019

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends