Laatste nieuws

Vrijwilligers Openluchttheater gesierd in polo’s van Digi-Broderie

Tijdens voorstellingen in het Openluchttheater Gorssel zijn de vrijwilligers voortaan herkenbaar aan een blauw poloshirt met daarop geborduurd het logo van het theater. De shirts zijn ontworpen, gemaakt en gratis ter beschikking gesteld door de familie Tietge van Digi-Broderie Louise Tietge uit Gorssel.

OLT Polo325Het ziet er fraai uit, de bestuursleden en andere vrijwilligers van de Stichting Openluchttheater Gorssel in die blauwe polo’s.  De naam ‘Openluchttheater’ staat als een heldere regenboog voorop en op de rug geborduurd. Tijdens de voorstelling van de band Garage 59 afgelopen vrijdag zijn de polo’s voor het eerst gedragen. “Het ziet er niet alleen professioneel uit, maar het is ook functioneel”, aldus Bob Kempink van het theater. Ook de vrijwilligers zijn er blij mee: “Het staat leuk en als je iets vraagt aan iemand is het goed dat die persoon kan zien dat je bij de organisatie hoort", zegt Mariëlle Bos, een van de enthousiaste vrijwilligers van de koffiekraam.

De shirts zijn ontworpen en gemaakt door Digi-Broderie, het bedrijf van Louise Tietge uit Gorssel, gespecialiseerd in digitaliseren en computergestuurd borduren. Digi-Broderie voorziet allerhande textiel van borduurwerk en heeft veel bedrijven als klant. Ook lastige objecten, zoals petten, kunnen van een logo worden voorzien. Kussens, theemutsen, tafelkleden etc. worden in eigen atelier vervaardigd, al dan niet voorzien van een borduursel.  Het borduurwerk ziet er mooier uit dan gedrukt textiel en het is duurzamer en kleurvaster. De familie Tietge is erg enthousiast over het Openluchttheater. “Fantastisch dat die verwaarloosde plek weer zo mooi is opgeknapt en dat er weer voorstellingen worden gegeven. Dat initiatief en al het vrijwilligerswerk willen we graag belonen met deze polo’s. Wij wensen het Openluchttheater veel succes.”

www.Digi-Broderie.nl

www.OpenluchttheaterGorssel.nl

 
Gorssel, 20 juli 2013

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends