Laatste nieuws

Vrijwilligersvacatures Gorssel/Eefde

De Vrijwilligerscentrale, onderdeel van de Stichting Welzijn Lochem (SWL), bemiddelt tussen orga­nisaties die vacatures hebben voor vrijwilligers in de gemeente Lochem en vrij­willigers die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. Er zijn vacatures in Gorssel en Eefde. 

Huishoudknip en Wereldwinkel
Huishoudknip kleinMensen helpen bij het beheer(sen) van hun budgetHieronder volgt een (kleine) selectie van de vacatures in Gorssel en omgeving. Bij iedere vaca­ture staat een directe link naar de betreffende vaca­ture op de website van de Vrijwilligers­centrale. Kijk voor. Kijk voor alle vacatures in Gorssel en omgeving op de website van de Vrijwilligers­centrale.

Grip op je huishoudknip
WereldwinkelEefde kleinWereldwinkel EefdeHeb je  plezier in het bijhouden van je eigen administratie en ben je daar secuur in? Heb je daar­naast tijd over? Dan is SWL op zoek naar je. Voor de kernen Gorssel en Eefde is dringend behoef­te aan maatjes voor mensen die hulp nodig hebben bij de eigen admini­­stratie. 
Lees hier de volledige vacature

Wereldwinkel
De Wereldwinkel Eefde is op zoek naar winkelmedewerkers. Word je ook blij in een winkel die produc­ten verkoopt met een belangrijk en eerlijk verhaal? Misschien vind je het  leuk om dit mooie ver­haal zelf te vertellen aan klanten die binnenkomen. Grijp dan nu je kans en word het nieuwe gezicht van Wereldwinkel in Eefde.
Lees hier de volledige vacature

Reageren
Reageren op een van deze functies? Bel dan naar de Stichting Welzijn Lochem via tel. 0573-297000; mailen kan ook, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De Vrijwilligerscentrale heeft een inloop­spreekuur in Gorssel op dinsdag en vrijdag van 09.30-11.30 uur in het kantoor van Stichting Welzijn Lochem in Den Oldenhof, Hoofdstraat 45B, 7213 CR Gorssel. Een afspraak maken voor een ander tijdstip kan ook.

Gorssel, 8 februari 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends