Laatste nieuws

Vrijwilligervacatures bij Vrijwilligerssteunpunt Lochem

Vacatures Gorssel
Hieronder volgt een aantal vacatures bij het Vrijwilligerssteunpunt voor vrijwilligerswerk in Gorssel. Bij iedere vacature staat een directe link naar de betreffende vacature op de website van het Vrijwilligerssteunpunt.

Yunio Sensire vraagt vrijwilligers ter ondersteuning van klanten van het maatschappelijk werk. Wie wil zijn of haar persoonlijke ervaringen en vaardigheden inzetten om iemand (tijdelijk) te ondersteunen die het even moeilijk heeft? Daar kunnen diverse oorzaken voor zijn en dan kunnen mensen een beroep doen op maatschappelijk werk. In sommige situaties kan een vrijwilliger aanvullend ondersteunen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan: ordenen administratie, stimuleren bij gedragsveranderingen, steun en structuur bieden of aangaan van sociale contacten en een luisterend oor bieden.
Vacature Yunio

Stichting Ouderenwerk Lochem vraagt klus- en tuinvrijwilligers voor ouderen.
Als klusvrijwilliger doe je klusjes voor ouderen die nog zelfstandig wonen. Een klusje kan zijn: een boekenplank ophangen, een lampje vervangen e.d. Een klusje duurt maximaal vier uur per keer. Natuurlijk moet je hiervoor wel handig zijn!
Als tuinvrijwilliger doe je klein onderhoud in de tuin van Gorsselse ouderen. Onkruid wieden of een struikje snoeien. Een tuinklus duurt maximaal vier uur per keer. De ouderen zullen uw hulp zeer waarderen en u ontvangt een kleine onkostenvergoeding.
Vacature SOL

Stichting Achterhoek FM  heeft een vacature voor een radioverslaggever ten behoeve van locatieuitzendingen. Wie heeft interesse  in de diverse Lochemse activiteiten en beschikt  over een ‘vlotte babbel’?
Vacature Achterhoek FM

Zorgtuin Gorssel vraagt vrijwilligers. Op de zorgtuin Gorssel aan de IJssel is een unieke rolstoelvriendelijke belevingstuin gerealiseerd, waar vanuit de rolstoel getuinierd kan worden. De zorgtuin zoekt een vrijwilliger (m/v) die in het tuinseizoen op dinsdagmiddag van ongeveer 13.30 tot 16.00 uur samen met derden ouderen vanaf huis naar de tuin en terug kan begeleiden. De zorgtuin ligt aan de IJssel en is een besloten tuin waar het goed toeven is.
Vacature Zorgtuin

VrijwilligerssteunpuntTrans200x60

Vrijwilligerssteunpunt
Het vrijwilligerssteunpunt heeft inloopspreekuren in Gorssel, en wel op dinsdag van 10.00-12.00 uur in de bibliotheek in den Oldenhof, 
Hoofdstraat 45B,
7213 CR Gorssel.  Natuurlijk kunt u zich dagelijks op ieder tijdstip aanmelden als vrijwilliger via de
website. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Dit geldt ook voor het aanmelden van een nieuwe vacature.
Het is ook mogelijk om op een ander tijdstip af te spreken, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel tel. 0575-492655 of 06-31495763 (Carin Joosten).


Gorssel, 9 september 2013

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends