Laatste nieuws

Vrouwen presteren goed tijdens de ‘Grote Prijs van Gorssel’

SemperGroteprijsvangorssel2013Het hele weekend stond bij Semper Fidelis in het teken van twee dagen prachtige springsport.
Op de zaterdag werden de rubrieken BB t/m M verreden. Van de leden van Semper Fidelis is er in de beide dagen een in de prijzen gevallen. Anne Christie Wijgman met haar paard Armstrong (v Gribaldi) behaalde in de klasse B een mooie zesde plaats. Ook onze instructrice Marieke ten Elsen reed een verdienstelijke rit en behaalde in deze klasse een eerste plaats met haar paard Edelin (v Carambole).

Zondag werden de klasse M t/m ZZ verreden en uiteraard de Grote Prijs van Gorssel. Semper Fidelis lid Saphira Gerritsen reed met haar paard Fairplay in de M mee. Ze reed wel foutloos, maar helaas in de barrage twaalf strafpunten.

De ‘Grote Prijs van Gorssel’ was een zeer spannende strijd. De vrouwen waren in de barrage duidelijk in de meerderheid, want Bjorn Egberink had zich als enige man gekwalificeerd. De ruiters streden om een prijs van € 300,-.
De ‘Grote Prijs van Gorssel’ is dit jaar gewonnen door Ellen Zwijnenberg met haar paard Boulogne (v. Carolus II) tweede werd Anne van Vulpen met Project (v. Tolan R) en de derde prijs was voor Bjorn Egberink met Bentley (v. Cadento).

De beelden van het geslaagde weekend zijn gratis terug te zien op 9 februari via de website www.horses.tv. Dit jaar werd beide dagen gefilmd door horses.tv.
De hoofdsponsor van de ‘Grote Prijs van Gorssel’ was dit jaar Vroklage Vastgoed Advies.

Ook volgend weekend staan de rijhallen van Semper Fidelis weer in het teken van de paardensport. Dit keer voor talenten van de toekomst, want er is dan een wedstrijd dressuur voor de pony’s.
En op 14 & 15 februari zullen de Gelderse Kampioenschappen springen Paarden verreden worden op de prachtige lokatie van Semper Fidelis Gorssel.
Voor meer informatie zie: www.semperfidelisgorssel.nl


Gorssel, 3 februari 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends