Laatste nieuws

Vullerschool verzamelt veel hulpgoederen voor Oekraïne

VullerschoolOekraine 4 klein De inzamelingsactie van de Vullerschool heeft een prachtige hoeveelheid goederen opgeleverd. Afgelopen week zijn er elke dag wel mensen uit het dorp geweest die spullen hebben gebracht. Kleine spulletjes, maar ook hele dozen met inhoud. Kinderen hebben de goederen iedere dag gesorteerd: blikken bij elkaar, dekens bij elkaar, enzovoort. Vrijdag 25 maart was de laatste inleverdag.

VullerschoolOekraine 7 klein De Vullerschool had de inzamelings­actie overgenomen van Nadia en Dennis Huugen. Die hadden daarvoor al veel goederen verzameld en naar Oekraïne verstuurd. Maar het werd zoveel dat hulp van de Vullerschool nodig was. Zij verzorgen nog wel het transport. Maandag 28 maart gaat Nadia Huugen, samen met de kinderen uit groep 8, alles inpakken in een vrachtwagen die naar Oekraïne zal gaan.

VullerschoolOekraine 5 klein De Vullerschool is enthousiast: “Vele handen maken licht werk, burgerschap ten top zo voor de kinderen van school en de inzet van de mensen uit Gorssel is super!”

Meer foto’s van de actie vindt u op Facebook of Instagram van Gorssel.nl.
 

Gorssel, 25 maart 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends