Laatste nieuws

Vullerschool zoekt nieuwe moestuin

De Vullerschool in Gorssel beschikt voor het groen­onderwijs over een stuk grond bij tuinderij De Veld­hof in Joppe en daar leren de kinderen van alles over tuinieren. De afgelopen tijd toverden de kinderen het stuk gras­land bij De Veldhof om tot een bloeiende moestuin. Maar langzamer­hand wordt de tuin te klein en te arbeids­intensief. 

Op zoek 
VullerGroen 1 kleinVullerGroen 2jpg kleinDaarom is de school op zoek naar een nieuw stuk grond om de moes­tuin voort te zetten. Het gaat om een stuk land van ongeveer 1500 m2. Ideaal zou zijn als er een schuurtje is en een mogelijkheid om een water­aansluiting aan te leggen. En het zou helemaal fijn zijn als de tuin iets dichter bij de school ligt, dan kunnen de kinderen uit de onder­bouw lopend naar hun buiten­les. Maar als het niet anders kan, dan is dezelfde afstand als nu naar De Veld­hof ook goed.
Wie heeft of weet ergens een stuk grond waar de kinderen met net zoveel plezier als op De Veldhof een nieuwe moes­tuin kunnen beginnen? Meester Martijn (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en juf Saskia (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) horen het graag. 

BinnensteBuiten
Zien met hoeveel enthousiasme de kinderen bezig zijn? Bekijk een buitenles van de Vuller­school met ‘boswachter Tim’ in het tv-programma BinnensteBuiten.


Gorssel, 6 december 2023

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends