Laatste nieuws

Wachtrij bij Repair Café in De Borkel

De Borkel Sutfene heeft het initiatief genomen voor een Repair Café in Gorssel. De eerste (feestelijke) bijeenkomst was maandagmorgen 24 april 2017 en was meteen al een succes.

Wachtrij
Repair2Mevrouw Tadema opende het eerste Repair CaféTijdens het Repair Café was heel gezellig en levendig in het restaurant van De Borkel en ook bewoners uit de buurt kwamen een kijkje nemen. Er ontstond zelfs een wachtrij! 
Mevrouw Tadema, een van de bewoners van De Borkel, opende het café door als startsein een flinke klap op de bel te geven. Er waren drie handige dames en twee heren die zowel klussen konden klaren op het gebied van techniek als op de naaimachine. De naaimachine is geschonken door een van de bewoners van De Borkel en werd direct ingezet. Al snel werden er een aantal klussen aangeleverd, niet alleen vanuit De Borkel maar ook uit de buurt. Zo kon deze morgen een tweetal lampen worden gerepareerd en ging er een papierversnipperaar werkend de deur uit. Ook werden er flink wat knopen aangezet en naadjes gestikt. Er was voldoende werk voor iedereen.

Ontmoeting
Repair1
De Borkel wil de gemeenschappelijke ruimte graag gebruiken voor zowel de bewoners van de Borkel als dorpsgenoten. Zo ontstaat ontmoeting en levendigheid voor iedereen.
Het Repair Café is iedere laatste maandagmorgen van de maand van  09.30 tot 11.30 uur. Het volgende café is dus op maandag 29 mei. Iedereen uit Gorssel (en omgeving) is welkom.


Gorssel, 24 april 2017

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends