Laatste nieuws

Wandel- en fietsroutes op Gorssel.nl

Gorssel.nl is populair bij inwoners van Gorssel en omgeving én bij onze bezoekers en toeristen. In de rubriek Erop uit staan dan ook veel ideeën voor leuke en actieve uitstapjes. Er zijn ruim twintig wandel- en fietstochten beschreven. Routebeschrijvingen kunnen worden gedownload of afgedrukt en veel routes zijn ook te volgen via een gratis app. 

Struinen langs de Dommerbeek
Dommerbeek 2DommerbeekWe boffen maar met zo’n prachtige omgeving. Mensen die hier wonen weten hun weg per fiets en wandelend wel te vinden. Toch staan er routes op Gorssel.nl die zelfs de doorgewinterde sportieveling zal verrassen. Wat te denken van ‘Wandelen in de achtertuin van Huize Dorth’, een mooie wandeling naar de IJssel met uitzicht op Slot Nijenbeek, of een wandeling langs ‘moderne monumenten’ in Gorssel? Of gewoon even struinen langs de Dommerbeek. Combineer een kijkje bij het indrukwekkende sluizencomplex in Eefde met een wandeling door rustieke beuken- en acacialanen rondom Huis de Voorst.

Bezoekers van Gorssel
IJsselEnkKL7Zicht vanaf de Ravenswaarden bij het Zandgat op de IJssel en Slot Nijenbeek met in de bomen veel ooievaarsnesten Gorssel.nl wordt veel bekeken door onze bezoekers en toeristen. Logisch, want wie ‘Gorssel’ googlet komt al snel op Gorssel.nl terecht en ziet daar gegevens van veel B&B’s en andere accommodaties, restaurants en veel suggesties voor uitstapjes, wandel- en fietstochten. Veel activiteiten die in de agenda zijn vermeld zijn natuurlijk ook interessant voor onze bezoekers en toeristen. Dat is belangrijk, want toerisme en recreatie zijn belangrijke inkomstenbronnen voor Gorssel. We hebben in Gorssel een uitstekend winkelaanbod en andere voorzieningen en dat moet vooral zo blijven!  Het museum zal daar straks natuurlijk ook aan bijdragen.

Help ons om de beschrijvingen actueel te houden
Beukenlaan23-11-14Beukenlaan op het landgoed van Huis de VoorstOp Gorssel.nl stonden al vanaf de start in februari 2012 wandel- en fietstochten. In de afgelopen maanden heeft de redactie de tochten wat overzichtelijker bij elkaar gezet, nieuwe routes toegevoegd en de beschrijvingen verbeterd. Veel routes kunt u ook met uw smartphone lopen of fietsen. Dat gaat via de gratis app van afstandmeten.nl.

We hebben ons best gedaan alle routes zo goed mogelijk te beschrijven. Toch kan er wel eens een foutje in staan, of kunnen omstandigheden ter plekke veranderen.  Verbeteringen, suggesties voor wijziging van een route of voor nieuwe routes kunt u altijd aan ons doorgeven. Graag zelfs!

E-mail uw suggesties naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel plezier met de tochten van Gorssel.nl!


Gorssel.nl
25 november 2014 (aangepast 30 november 2014)

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends