Laatste nieuws

Wandelaars vinden al maandenlang vlees met drankflesje

In de afgelopen maanden hebben meerdere mensen vlees met daarbij een halfvol flesje drank aangetroffen. Vaak op een vaste plek in het bosje tussen de Roskamweg en Joppelaan en ook een keer in het parkje van het Openluchttheater. En enkele keer lagen er ook donuts bij.

Vlees1 kleinEen van de mensen die zich er zorgen over maken is Wico Mulder, die daar veel met zijn hond wandelt. Hij had ook melding gedaan van de vondst op het Prikbord van Gorssel.nl.  Al maanden­lang vindt hij grof­weg wekelijks een nieuw stuk vlees met een flesje whisky of wodka. Het is een flinke lap vlees en de combinatie met het flesje is natuurlijk bijzonder. Meestal nemen hij of andere honden­uitlaters het mee naar huis, want je wilt toch niet dat je hond of kat ervan eet en ook als het normaal vlees is dan wil je toch niet dat kinderen het vinden.

Wico Mulder is met het vlees bij meerdere dieren­artsen geweest en de politie met de vraag of ze het willen onderzoeken op gif. Dat kan, maar dan moet hij wel zelf de rekening van € 600,- betalen en de politie heeft het verzoek om het vlees te onder­zoeken afgewezen. Wel heeft de wijkagent een beperkt onderzoek gedaan, maar dat heeft (nog) niets opgeleverd.

Vlees2 kleinEn zo is dit raadsel na diverse maanden nog steeds niet opgelost. Is het als een (niet zo succes­volle) grap bedoeld? Of is het een schreeuw van aan­dacht van een eenzaam persoon, of een actie van een verward persoon? Of is het vlees vergiftigd door een honden­hater?
Vindt u ook zo’n stukje vlees al dan niet met een drankflesje erbij, meld dat dan bij de politie. Die zijn er dus reeds van op de hoogte dat dit al maanden speelt.

  

Redactie Gorssel.nl
7 februari 2024

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends