Laatste nieuws

Week van de Acupunctuur in Gorssel

Van 3 t/m 7 oktober is het de Week van de Acupunctuur. Gedurende deze week houden acupuncturisten in heel Nederland open dagen. Zo ook Anke van der Toorn, die haar praktijk in Den Oldenhof heeft. Op woensdag 5 oktober is iedereen daar van harte welkom, om vrijblijvend meer over acupunctuur te weten te komen. De hele week bestaat de mogelijkheid tot een gratis intake (op afspraak).

Acupunctuur komt oorspronkelijk uit China en behoort tot de oudste geneeswijzen ter wereld. Het beschouwt de mens als eenheid van lichaam en geest. Klachten worden gezien als een verstoring van de energiebalans in de mens. Acupunctuur kan dat evenwicht weer herstellen. Klachten als hooikoorts, vermoeidheid, hoofdpijn of slapeloosheid zijn vaak te verhelpen of te verminderen dankzij acupunctuur. Maar ook bij bijvoorbeeld rugklachten, een tenniselleboog of overgangsklachten kan acupunctuur verlichting bieden.

Anke van der Toorn
AnkevanderToornAnke van der Toorn is al ruim twintig jaar acupuncturist. "Ik ben begonnen als fysiotherapeut, maar ervoer al snel dat ik de oosterse zienswijze een waardevolle aanvulling vond op de westerse visie. Dat er in deze geneeswijze naar de totale mens gekeken wordt, vind ik van grote waarde. Je kijkt dus niet alleen naar de specifieke klacht, maar naar de hele persoon en zelfs naar diens omgeving, en hoe hij of zij zich daarin beweegt. Al die aspecten neem ik mee. Op deze manier bestrijd je een klacht niet alleen symptomatisch, maar neem je vaak ook de onderliggende oorzaak mee in de behandeling."

Open dag
Woensdag 5 oktober staat de deur van de Gorsselse praktijk van 11.00 tot 18.00 uur open. Iedereen kan dan vrijblijvend terecht voor meer informatie over acupunctuur.
"Uiteraard hoop ik op een grote opkomst, van gerichte vragen tot gewoon even binnen willen kijken. Ik wil graag bijdragen aan een beter begrip van acupunctuur. Door eenvoudig even de pols van iemand te voelen krijg ik veel informatie over zijn of haar energie en kan ik aangeven wat acupunctuur voor diegene zou kunnen betekenen", aldus Van der Toorn.

Gratis intake
De hele week bestaat de mogelijkheid tot een gratis intake. In een vraaggesprek wordt uitgebreid bekeken wat uw klachten zijn. Naar aanleiding hiervan kan worden aangegeven of en hoe acupunctuur iets voor u kan betekenen. Dit is echter alleen op afspraak mogelijk, dus bent u hierin geïnteresseerd, neem dan even contact op.
  

Praktijk voor Acupunctuur Anke van der Toorn
Hoofdstraat 45, B 209, Gorssel
T 06 21 55 57 38
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.acupunctuurgorssel.nl 

  
Gorssel, 28 september 2016

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends