Laatste nieuws

Weer kofferbakverkoop bij Semper Fidelis

Kofferbakverkoop 2021 klein

Na de succesvolle editie van 2020 houdt Semper Fidelis op 2 oktober 2021 opnieuw een kofferbak­verkoop in de rijhallen van de vereniging aan de Amelter­weg in Gorssel. Het gaat daarbij om verkoop­bare goederen en/of kleding en uit­drukkelijk niet om etens­waren en drankjes.
Deel­nemers kunnen zich nu aanmelden. Publiek is van harte welkom.

Deelnemers
De verkoop vindt plaats in de rijhallen, dus de onder­grond is zand. Er is ruim 20 m² per ‘verkoper’ beschik­baar. Deelnemers moeten zelf een tafel of een kleed meenemen.
Binnen­rijden in de hal kan tussen 8.00 en 9.30 uur, waarna een van de vrijwil­ligers van Semper Fidelis een plek zal toewijzen. Vanaf 10.00 uur gaan de deuren voor het publiek open. 
De kosten voor deelnemers (bij aankomst contant te voldoen) bedragen: voor een auto € 10,00, voor een auto met aanhanger € 20,00 en voor een bestelbus ook € 20,00.
Semper Fidelis stelt het op prijs als verkopers (een deel van) de opbrengst aan de vereniging ten goede laten komen.
Deelnemers kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarbij graag naam, adres en telefoon­nummer vermelden en of er ruimte moet zijn voor een auto, een auto met aanhanger of een bestel­bus. Het aantal plekken is beperkt, dus er is pas zeker­heid van deelname na een bevestiging van Semper Fidels.

Bezoekers
Entree voor bezoekers is gratis. De kantine is open voor een hapje en een drankje.
De kofferbak­verkoop geschiedt met inachtneming van de bekende corona­richtlijnen. Het terrein is specifiek ingedeeld en ingericht met het oog op de 1,5 meter regel.
Zaterdag 2 oktober 2021 van 10.00 tot 16.00 uur in de rijhallen van Rijvereniging en Ponyclub ‘Semper Fidelis’, Amelterweg 6a in Gorssel.


Gorssel, 1 september 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends