Laatste nieuws

Wel kerstboom inleveren, geen actie vuurwerkafval

Er gaat vanwege de lockdown veel niet door, maar gelukkig kunnen kinderen op 6 januari 2021 wel net als voor­gaande jaren in Gorssel weer kerst­bomen inleveren. Het traditionele inleveren van vuurwerk­afval voor een zak frites is wél afgelast.

Kerstbomen
InzamelingKerstbomen kleinOp woensdagmiddag 6 januari 2021 staan medewerkers van Circulus-Berkel van 13.00 tot 15.30 uur bij het Tram­station aan de Van der Capellen­laan klaar om kerstbomen in ontvangst te nemen. De kinderen krijgen daar per kerst­boom een zakcentje van € 0,50 voor. Wel zijn er in verband met corona extra aanwijzingen. Ouders mogen met hun kinderen mee­komen, maar moeten (ook onderling) op gepaste afstand blijven. Ook kinderen boven de 12 moeten ander­halve meter afstand houden.

Geen frites voor vuurwerk
De jaarlijkse actie ‘Friet voor vuurwerk’, waarbij bij ’t Trefpunt vuurwerk­afval kon worden ingeleverd tegen een zak friet, gaat helaas niet door. Er is immers een vuurwerk­verbod. Een alternatieve actie bleek niet haal­baar. Circulus-Berkel voert extra veeg- en schoonmaak­rondes uit.


Redactie Gorssel.nl
16 december 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends