Laatste nieuws

Welkoop Gorssel: meer service en gerichter aanbod

Een geheel nieuwe buitenkant, een gemoderniseerde binnen­kant én een nieuwe formule: een pilot­project voor Welkoop Nederland. Met trots vertelt eigenaar Bas Albers over zijn nieuwe winkel die van­daag, 1 april 2021, de deuren opent.

Nieuwe formule
Welkoop 2 kleinWelkoop Nederland heeft een nieuwe formule ontwikkeld die het komende jaar in drie Welkoop­winkels wordt getest. Welkoop Gorssel is één van die drie Welkoop­winkels. Welkoop 4 kleinNaast de veranderingen in inrichting staan in deze formule drie service­punten centraal: tuin, dier en kleding. Op deze drie onder­werpen zijn aanbod en service belangrijk uit­gebreid. 
Naast het uitgebreide aanbod aan kleding is het nu ook mogelijk deze kleding te laten bedrukken. Wat de tuin betreft: achter de winkel is een ruim aa­nbod aan tuin­planten en tuin­artikelen te vinden. Bij het service­punt tuin kunnen nu ook grond­testen worden gedaan om daarmee te onder­zoeken hoe de grond in je tuin is en hoe deze grond eventueel ver­beterd kan worden.

Servicepunt dieren
WelkoopBas kleinBas Albers van Welkoop GorsselOok nieuw is het servicepunt dieren, waar op een behandeltafel verzorgings­aspecten van het huisdier aan de orde kunnen komen. Zo kunnen bijvoorbeeld de nagels worden geknipt en een gezondheids­check worden gedaan. Dit servicepunt wordt beheerd door Janneke Wilbrink. Haar para­veterinaire opleiding komt hierbij goed van pas. Ze vertelt dat ze aanvullende cursussen gaat volgen om haar mogelijk­heden en daarmee die van Welkoop te vergroten. Janneke geeft aan dat bij het service­punt ook een honden­weegschaal aanwezig is waar vrijblijvend gebruik van kan worden gemaakt.

Meer beleving
Eigenaar Bas Albers ziet de verandering als een mooie upgrading van de winkel. Een winkel waarin de klanten meer beleving er­varen. “Ik wil graag de klanten verrassen met een mooi aanbod en goede service verlenen. En een mooie werk­plek voor het personeel creëren, zodat zij het naar de zin hebben”.

De redactie van Gorssel.nl wenst Bas Albers en zijn team succes met de vernieuwde winkel.


Redactie Gorssel.nl
1 april 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends