Laatste nieuws

Wethouder onthult digitaal informatiescherm

Informatiescherm1 kleinDonderdagmiddag 11 april om 12.30 uur heeft wethouder Ria Leliveld van Recreatie & Toerisme het nieuwe interactieve informatiebord in het centrum van Gorssel onthuld. Het is er gekomen dankzij de Gorsselse ondernemersvereniging, de Dorpsraad Gorssel, de gemeente Lochem, Achterhoek Toerisme en VVV. 

Infoscherm ingebruikname kleinHet digitale info-bord, met v.l.n.r. Laura van der Linde (Achterhoek Toerisme), Erik Bechtle (boekhandel Bechtle Gorssel met VVV Agentschap), Otto van Harmelen (voorzitter Dorpsraad Gorssel), Charles de Mari (voorzitter ondernemersvereniging), Ria Leliveld (wethouder Toerisme), Marlies Oolders (VVV Lochem).
Foto: Gemeente Lochem
Het bord staat in het hart van Gorssel, pal voor de bibliotheek en is met name bedoeld om de vele bezoekers, bijvoorbeeld van Museum MORE, te wijzen op de uiteenlopende recreatieve mogelijkheden van Gorssel en omstreken.
De officiële ingebruik­name werd verricht door de wethouder en Charles de Mari, voorzitter van ondernemings­vereniging Gorssel Buitengewoon. De wethouder noemde het bord een geslaagde bundeling van al het moois dat Gorssel en de regio te bieden heeft. Op het grote interactieve scherm zijn bijvoorbeeld in een hand­omdraai fietsroutes, dag­bestemmingen, overnachtings­mogelijkheden en restaurants terug te vinden.

Anneloes Blaauw, beleidsmedewerker van de Gemeente Lochem was een drijvende kracht achter dit initiatief. Zij wist alle lijntjes aan elkaar te knopen, met hulp van Marlies Olden (VVV) en Laura van der Linden (Achterhoek Toerisme).
Voor de aanwezigen was er koffie van ‘Zo en Nu’ en petits-fours van Bakkerij Terpstra.

 

Informatiescherm2 kleinRedactie Gorssel.nl
11 april 2024

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends