Laatste nieuws

Wethouder opent gerenoveerd tennispark LTC Gorssel

Op zondag 29 juni 2014 opende wethouder Bert Groot Wesseldijk, met sport in zijn portefeuille, met een korte speech de gerenoveerde banen van LTC Gorssel. Op de afsluitende dag van het Markepaal toernooi 2014 complimenteerde de wethouder de tennisvereniging met de, geheel uit eigen middelen gefinancierde, opknapbeurt.

Markepaal2014 1Wethouder Bert Groot WesseldijkTwee gravelbanen zijn vervangen door kunststof en de twee overgebleven gravelbanen zijn gerenoveerd. Naast een oefenbaan met oefenmuur voor de jeugd, beschikken nu alle banen over verlichting en dat vergroot de speelmogelijkheden enorm. Voorzitter Sanne Bruins van de LTC nam de complimenten graag in ontvangst en bedankte alle mensen die zich, professioneel en vrijwillig, voor de renovatie hebben ingezet.

Markepaal2014 2De opening ging vooraf aan de prijsuitreiking van “het Markepaal” door toernooivoorzitter Mark Kempkes. Het toernooi  is, afgezien van de weersomstandigheden op de laatste dag, dankzij de steun van talloze vrijwilligers,  vlekkeloos verlopen. Om de meer dan 3000 games werd sportief en fel gestreden maar de noemer die over het Markepaaltoernooi gelegd kan worden is toch gezelligheid. Dagelijks live-muziek, die de gesprekken op het terras over de gemiste kansen en de prachtige ballen begeleidde. De prijsuitreiking verliep in hoog tempo want ook de toernooideelnemers wilden niets van de voetbalwedstrijd Nederland – Mexico missen, die men op een groot scherm kon volgen. Conclusie: een zeer geslaagd toernooi op een prachtige accommodatie.

Gorssel, 30 juni 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends