Laatste nieuws

Wine & Dine op woensdag 27 november in Bosrestaurant Joppe

Zoals de meeste mensen uit Gorssel en omstreken weten, kun je bij Bosrestaurant Joppe uitstekend terecht voor een lunch of diner. Begin 2011 namen Ton en Riska van Til, samen met Jeroen Wendt en Gerdie Oostenenk het restaurant over. Met hun schat aan horeca-ervaring bouwden zij de zaak om naar een gezellig en laagdrempelig kwaliteitsrestaurant. Sindsdien hebben zij over klandizie niet te klagen. Ook de catering die zij verzorgen loopt zo goed, dat er onlangs nog een speciaal busje voor werd aangeschaft.

Wine & Dine
BosrestGerdieCees325aGerdie Oostenenk en Cees Oxener nemen het menu door Naast de reguliere lunches en diners verzorgt het Bosrestaurant regelmatig speciale arrangementen, zoals bijzondere wild- en aspergemenu’s of het ‘Joppe’s Onderonsje’. Binnenkort, op woensdag 27 november, staat vanaf 18.00 uur een speciale ‘Wine & Dine’ avond op het programma. De gasten kunnen dan genieten van een speciaal samengesteld zesgangenmenu, waarbij iedere gang wordt vergezeld door een bijpassende kwaliteitswijn.

Wijnen
De wijnen bij deze ‘Wine & Dine’ avond worden geleverd door wijnhandel Vinox van Cees Oxener, bekend uit de Gorsselse horeca. Via internet begon hij enkele jaren geleden, rechtstreeks geïmporteerd vanuit enkele betere domaines, wijnen te leveren aan zowel particulieren als de horeca. Alle wijnen zijn afkomstig uit de Franse Languedoc-Roussillon, het grootste wijngebied ter wereld, dat ook nog eens de meeste zonuren van Frankrijk heeft. Deze avond zal Oxener de keuze van de wijnen toelichten met velerlei wijnwetenswaardigheden.

Menu
BosrestRosettaSamberg325aKok Rosetta SambergHet menu voor deze ‘Wine & Dine’ avond werd samengesteld door chef-kok Jeroen Wendt in nauw overleg met wijnleverancier Oxener. Een unieke gelegenheid om te proeven hoe de Gorsselse gastronomie combineert met de luxere wijnen uit de Languedoc. De daadwerkelijke samenstelling van het menu kan hier niet verklapt worden, maar de gasten kunnen ervan uitgaan dat de gangen zijn samengesteld uit vis- of wildgerechten, met een nagerechtje in Sinterklaassfeer. Bovendien krijgt iedereen een smakelijke attentie mee naar huis.

Reserveren
Bosrest325pxTon van Til en Jeroen Wendt voor het BosrestaurantDe prijs voor het Wine & Dine arrangement is € 45 per couvert
. Tijdig reserveren is aan te bevelen, via tel.: 0575-494206. 
De ‘Wine & Dine’ formule is ook voor groepen te boeken, eventueel in combinatie met een wijnproeverij. Voor meer info zie ook
www.bosrestaurant.nl en www.vinox.nl.


Gorssel.nl
22 november 2013

aa

bb 

Deel deze pagina

Reageer

Uw reactie op nieuwsberichten is welkom, mits onder eigen naam en in vriendelijke bewoordingen.
Reacties zijn voor iedereen zichtbaar.
Voor inhoudelijke vragen kunt u beter rechtstreeks contact opnemen met de betrokkenen.
Spelregels

Als antwoord op Some User