Laatste nieuws

Winterfair Stayokay: duurzaamheid een belangrijk thema

Zaterdag 9 december 2023 is er een gezellige winterfair in en om het jachthuis van Stayokay Gorssel. Het wordt een sfeervolle markt met allerlei kleurrijke kerst­cadeautjes en hand­gemaakte artikelen. Bezoekers kunnen genieten van de gezelligheid en vele lekkernijen, de klanken van de midwinter­hoorn­spelers, en is er een  winactie waarmee je een overnachting in een van de wikkel­houses van Stayokay Gorssel kunt winnen.

Winterfair Stayokay2023 kleinOok zullen er diverse lokale ondernemers aanwezig zijn die producten en diensten aanbieden die te maken hebben met duurzaamheid, bewust­wording en een gezonde leefstijl voor onszelf en onze mede­bewoners op deze planeet.

Stayokay vindt het belangrijk om bij te dragen aan duurzaamheid en een mooiere wereld. Dat doen ze onder andere door het aanbieden van biologische ontbijt­producten, het serveren van vegan ingrediënten en gerechten, gerecyclede bedrijfs­kleding te dragen, afval te scheiden, voedsel­verspilling tegen te gaan en mensen te stimuleren eropuit te gaan en natuur en cultuur te ontdekken.

Karin van der Zwan van Stayokay Gorssel: “Ben je benieuwd wat we nog meer te bieden heeft? Kom dan ook gezellig! De winterfair is gratis voor bezoekers.”
Een kraampje reserveren is ook gratis. Mail hiervoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  
Gorssel, 26 november 2023

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends