Laatste nieuws

Winteropruiming en schoenadvies voor hardlopers bij René Vos

Winteropruiming
winkel gorsselMet de krokusvakantie net achter de rug, is het voor de meeste Nederlanders weer gedaan met het skiën voor deze winter. De hoogste tijd voor René Vos Outdoor & Sports om dit seizoen passend af te sluiten met de bekende Winteropruiming. Kleding en accessoires, maar ook ski’s, skischoenen, skibrillen en skistokken, gaan met forse kortingen de deur uit. Verhuurski’s worden tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden. Helemaal aantrekkelijk als u de wintersportvakantie nog voor de boeg heeft.
De Winteropruiming is op zaterdag 8 en zondag 9 maart.
De skicollectie van René Vos bestaat uit: Armada, Salomon, K2, Line en Dynastar. De komende dagen zal de korting op de ski’s en skischoenen oplopen tot 40% op zondag.

René Vos wordt uw hardloopspecialist
Na een aantal maanden van verbouwen is het zover; het podologisch centrum is klaar. René Vos opent hiermee een professionele en onderscheidende afdeling met voet- en loop analyse systemen. “Met deze aparatuur kunnen we  loop en afzet analyseren waardoor we op een profesionele manier tot de juiste schoen keuze kunnen komen” aldus René Vos. Ga dit weekend naar de winkel van René Vos en maak gratis een afspraak met een van  podologen voor een loop en voetanalyse t.w.v. € 15,-
Ook voor ‘probleemvoeten’ kunt u voor een persoonlijk advies op maat bij het Vossenteam terecht.


rene vos logo217pxRené Vos Outdoor & Sports, Hoofdstraat 39, Gorssel
Tel. 0575-493989
www.rene-vos.nl
openingstijden:
di-wo: 10.00-18.00, do-vr: 10.00-20.00, za: 9.30-17.00
Koopzondag: 9 maart 11.30 – 17.00 uur


Gorssel, 3 maart 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends