Laatste nieuws

Wintertrainingen bij Vereniging Sneeuwfit

De Vereniging Sneeuw­fit Zutphen begint in het najaar van 2022 weer met een nieuw training­programma. Er is een binnen­training in ’t Trefpunt in Gorssel en er zijn meerdere buiten­trainingen vanaf restaurant De Zes­sprong in Joppe. De trainingen duren steeds een uur.

Trainen met Sneeuwfit
SneeuwfitWintertraining kleinWintertraining bij Sneeuwfit (foto Marcel Slagman)De Vereniging Sneeuw­fit Zutphen en omstreken geeft al vijftig jaar trainingen als voor­bereiding op de winter­sport. Maar ook steeds meer niet-skiërs trainen bij de enthousiaste groep vanwege het uitgebreide aanbod. Er zijn verschillende binnen- en buiten­programma’s om fit te blijven of te worden. Het programma is gericht op het verbeteren van de algehele conditie, spier­kracht, balans en stabiliteit. Daarbij kan iedereen trainen op zijn eigen niveau en in een ont­spannen sfeer.

Binnen- en buitentrainingen
Op maandagen om 18.00 uur is er een binnen­training in ’t Trefpunt in Gorssel, te beginnen op maandag 19 september, en op woensdag, donder­dag en zater­dag zijn er buiten­trainingen (hardlopen, nordic walking/wandel­fit) in Joppe, telkens om 09.00 uur. De buiten­trainingen beginnen allemaal tegelijk op 24 september om 09.00 uur met een warming-up op muziek.  

Informatie en opgave
Kijk voor meer informatie en aan­melden op www.sneeuwfitzutphen.nl. Eerst een keer kijken en/of meedoen kan ook.


Gorssel, 12 september 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends