Laatste nieuws

Worden de voetbalkanjers van F1 weer kampioen?

Het jongensteam F1 van VV Gorssel werd in mei van dit jaar al kampioen van de voorjaarscompetitie en maakt nu kans om opnieuw winnaar te worden. Twee maal kampioen in één jaar!  De ‘F-jes’ hebben tot nu toe alle wedstrijden gewonnen en staan maar liefst vijf punten voor op nummer twee. Daarbij hebben ze ook nog een prachtig doelsaldo: 49 keer gescoord en maar 3 tegendoelpunten. Als zij a.s. zaterdag op eigen veld tegen de Eerbeekse Boys F2 winnen is het kampioenschap definitief, ook al moeten ze de week erop nog uit tegen Loenermark F1. 

Nieuw team
VoetbalF116-11-14KLWorden deze kanjers as zaterdag opnieuw kampioen? V.l.n.r. staand: Assistent Coach Chris Logtenberg, Thijm Logtenberg, Olivier Harkink, Sven Beusekamp, Quinten Koorevaar, Nigel Bruggeman en Coach Ron Bobbink. Gehurkt: keeper Jildert Groot Roessink, Sjoerd Ligthart, Julian Kien en Timo BobbinkHet F1 team dat nu kans maakt op het kampioenschap heeft veel nieuwe voetballers gekregen na het winnen van de voorjaarcompetitie. Vier spelers van dat team gingen naar de E-pupillen en er kwamen vier nieuwe F1 spelers bij.  Bij de F en E-pupillen bestaat een team uit 7 spelers, dus er is bijna sprake van een heel nieuw team voor de najaarscompetitie. En dan toch weer kampioen. Heeft Gorssel gewoon zoveel voetbaltalent, of zou het goede resultaat ook een beetje aan de trainers liggen?  Hoe dan ook, het is zeker iets waar voetballend en niet-voetballend Gorssel trots op is.

Inhuldiging
Het draaiboek voor de inhuldiging ligt al klaar. De kampioenen zullen met veel getoeter en gejuich op een platte wagen door het dorp rijden. Het feestje zal worden voortgezet bij sponsor het Bosrestaurant. Maar zover is het nog niet. Eerst nog ‘even’ winnen natuurlijk.

Kom aanmoedigen
Kom de kanjers aanmoedigen en juich ze naar een mooi en goed resultaat. De jongens en hun leiders hopen op een grote opkomst om zo met veel vertrouwen de wedstrijd winnend af te sluiten en als grote kampioenen van het veld te gaan.

Zaterdag 22 november 9.00 uur thuis tegen Eerbeekse Boys F2  (VV Gorssel, Sportpark Gerstlo)


Artikel over het kampioenschap van de voorjaarscompetitie


Gorssel, 17 november 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends