Laatste nieuws

Workshop ‘Kinderen en sociale media’

Deze thematiek komt aan de orde in een workshop voor ouders en verzorgers ‘Kinderen en sociale media’, georganiseerd door het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) Lochem, samen met Graafschap Bibliotheken. De workshop vindt plaats op 29 november aanstaande 19.30-21.30 uur in de bibliotheek in Gorssel.

Invloed sociale media
Welke invloed hebben sociale media op de leefstijl van kinderen en op die van het hele gezin? Hoe kun je kinderen leren om slim en creatief met media om te gaan? Hoe kun je dit als ouder stimuleren? Hoe ga je om met privacy en veiligheid?

De  workshop wordt verzorgd door Karin Sieders, mediacoach van ViaKarin, en is gericht op ouders en verzorgers van kinderen tussen 4 en 12 jaar. Op interactieve wijze komen verschillende vormen van media aan bod. Iedere deelnemer krijgt een informatiemap met praktische tips over mediaopvoeding.

Aanmelding
Op donderdag 29 november 2012 is iedereen welkom van 19.30-21.30 uur in de Bibliotheek Gorssel.

Hetzelfde programma wordt aangeboden op maandag 14 januari 2013, 19.30- 21.30 uur in de Lochemse Bibliotheek.

Aanmelden kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij het CJG kan iedereen terecht met vragen over opvoeden en opgroeien. Kijk voor meer informatie op www.cjglochem.nl.

Gorssel, 20 november 2012

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends