Laatste nieuws

Yoga: een ontspannen manier om in beweging te blijven

Zoekt u een ontspannen manier om in beweging blijven? Heeft u een zittend beroep of werkt u veel achter een laptop en wilt u toch soepel blijven? Dan zijn de lessen Hatha Yoga die Karin Hibma van ‘In voor Yoga’ geeft misschien iets voor u.

InVoorYoga JTEFoto kleinKarin Hibma van In voor YogaKarin: “De lessen Hatha Yoga zijn een fijne manier om te ontspannen en geschikt voor mensen met nek-, schouder- en rug­klachten. Je traint alle spier­groepen in de les en werkt aan je conditie. We eindigen de lessen met een ontspannings­oefening.”

Hatha Yoga is geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd en conditie. Ervaring is niet nodig; iedere deelnemer beoefent yoga binnen zijn of haar eigen mogelijk­heden en grenzen.

De lessen worden gegeven in De Brink, het bijgebouw van de kerk aan de Hoofdstraat 27 in Gorssel op:

Maandag: 19.30-20.30 (vol) en 20.45-21.45 uur (vol)
Woensdag: 9.30-10.30 uur
Woensdag: 19.30-20.30 en 20.45-21.45 uur

Karin Hibma is een ervaren yogadocent, opgeleid aan de Saswitha Opleiding voor Yoga (HBO) en is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland. Ze geeft duidelijk instructie door mee te doen tijdens de les, waardoor deelnemers zich makkelijker kunnen ontspannen en kunnen ervaren dat bewegen vitaler maakt.
Aanmelden kan via de website www.invooryoga.nl , of bel of app naar 06-30562031.
 

Gorssel, 22 september 2021

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends