Laatste nieuws

Yoga Light voor ouderen en mensen met een fysieke beperking

Gezondheids­centrum van Bronkhorst gaat van start met Yoga Light. Deze vorm van yoga is geschikt voor ouderen, of voor mensen met een fysieke beperking of die herstellende zijn van ziekte. De lessen zijn iedere zaterdag­ochtend van 8.45 tot 9.45 uur.

Margreet Lammers kleinMargreet Lammers geeft Yoga Light bij Gezondheidscentrum van BronkhorstYoga Light laat de deelnemers de kracht van yoga ervaren, rekening houdend met hun veranderde lichaam. De lessen worden gegeven door Margreet Lammers die hierin is gespecialiseerd. Zij past de houdingen waar nodig aan, zodat iedereen kan werken vanuit zijn eigen mogelijk­heden. Wanneer werken op de yogamat niet meer gaat, kan er gebruik gemaakt worden van een stoel.

Andrea van Bronkhorst licht het nut van yoga toe: “Yoga heeft een positief effect op de werking van organen, en op de souplesse van spieren en gewrichten. Daarnaast ondersteunt het een juiste houding en juiste adem­haling wat in het dagelijks leven van pas komt. Ontspanning en meditatie hebben een bewezen positief effect op stemming en concentratie. En onlangs is uit onderzoek gebleken dat yoga een positief effect heeft op het immuun­systeem.”

Gezondheids­centrum van Bronkhorst is te vinden aan de Hoofdstraat 69. Het centrum biedt ook andere programma’s voor yoga, bijvoorbeeld Hatha yoga. Iedereen die de pluspunten van Yoga Light of andere yoga in de praktijk wil ervaren is van harte welkom voor een proefles. Graag even aanmelden bij Andrea: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0575 - 494 588.
De yogazaal bevindt zich op de eerste verdieping, via een trap te bereiken.

 

 

Gorssel, 30 augustus 2021

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends