Laatste nieuws

Yoga voor mannen bij Gezondheidscentrum van Bronkhorst

Bij Gezondheidscentrum van Bronkhorst worden diverse yogalessen aangeboden. Vanwege het succes van de mannengroep op maandagavond gaat er vanaf januari 2021 een tweede mannengroep van start op dinsdagavond van 21.15 tot 22.15 uur. Ook deze les is onder leiding van docent Ruurd Pedersen.

YogaMannenTijdens deze 'men-only' lessen worden de cursisten fysiek uitgedaagd door een combinatie van kracht en flexibiliteit. Daarnaast zorgt een stukje ontspanning voor mentale balans en een rustpunt in de week. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus, ervaring is niet nodig. Er wordt behoorlijk 'down to earth' gewerkt. Er wordt geen gebruik gemaakt van mantra's of klankschalen.
“Ruurd geeft prettig les, lekker praktisch en nuchter. De yogalessen zijn een combinatie van ontspanning en inspanning. Dat laatste zorgt ervoor dat mijn spieren sterker worden en ik minder last heb van mijn rug” aldus een cursist.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een proefles is altijd gratis.

Mannen zijn natuurlijk ook welkom in de andere (gemengde) groepen.
 

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends