Laatste nieuws

Yogalessen bij Gezondheidscentrum van Bronkhorst

Zodra het kan volgens de RIVM richtlijnen (zoals het er nu uit ziet per 1 juli) gaat Gezondheids­centrum van Bronkhorst van start met het aanbieden van yoga­lessen. Zij nemen hiervoor het stokje over van het onlangs gestopte SH Studio. Tijdens deze Hatha Yogalessen worden verschillende houdingen gedaan en soms een ademhalings­oefening. Het doel is vitaal te worden en te blijven en diepe ontspanning te bereiken. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus en ook voor mensen met spannings­klachten in de nek, schouders en rug. Je hoeft niet lenig te zijn. Gaandeweg word je vanzelf soepeler. Er wordt niet gewerkt met klank­schalen of mantra's.

YogazaalOp zaterdag is er stoel­yoga voor mensen die niet meer goed op een matje kunnen oefenen. En op maandag­avond is er een les speciaal voor mannen, onder leiding van een mannelijke docent. Mannen moeten vaak eerst in actie komen om te kunnen ontspannen. Daarom hebben deze lessen een iets ander karakter. Via kracht en inspanning, komt men uiteindelijk bij de ontspanning.

Andrea van Bronkhorst: “Ik ben heel blij deze lessen te kunnen gaan aanbieden. Het past heel mooi bij de filosofie van het centrum en we hebben er de ruimte voor. Uiteraard zijn er de nodige maat­regelen getroffen ter preventie van verspreiding van het corona­virus, waaronder natuurlijk de 1.5 meter afstand.”

De lessen worden gegeven door Ruurd en Liza van het voormalige SH studio, en een nieuwe docent, Margreet, zal de lessen op zaterdag voor haar rekening nemen. Geïnteres­seerden kunnen altijd eerst een proefles volgen.

Zie de website (hieronder) voor meer informatie en het lesrooster.
Bellen of e-mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0575 – 494 588
 

 
Gorssel, 19 juni 2020
 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends