Laatste nieuws

Personal training bij Gezondheidscentrum van Bronkhorst

Aan de Hoofdstraat, bij Gezondheidscentrum van Bronkhorst, zijn sinds kort drie ervaren personal trainers te vinden. Bryan, Lisa en Bas van You+ kunnen mensen helpen met een gezonde levensstijl, zowel fysiek als mentaal.

PersonalTrainers kleinPersonal Trainers Bryan Preusterink en Bas StreppelBas Streppel, ondernemer en personal trainer bij You+ vertelt: “Het is fijn om een gezonde lifestyle te hebben. Het biedt vele voordelen, bijvoorbeeld lekker vitaal zijn voor mijn kinderen! Ook de andere personal trainers Lisa en Bryan behoren tot de beste. Het zijn topsport-karakters die mensen goed kunnen helpen bij het bereiken van gezondheids­­doelstellingen. Het gaat niet alleen om bewegen, maar met de unieke 30/90 methode richten we ons op vier gebieden: beweging, voeding, gedrag en herstel.”

Bij You+ kunnen mensen met verschillende doel­stellingen terecht. Bijvoorbeeld afvallen, sterker worden, beauty of herstellen van een blessure. “Wat ze gemeen hebben” aldus coach Lise “is dat iedereen zich kan verbeteren met onze traditionele en moderne trainings­methoden zoals fitness, core-training, bootcamp, kickboksen, yoga en EMS.”

You+ biedt de komende weken gratis proeflessen aan.

Gezondheidscentrum van Bronkhorst en You+ zitten aan de Hoofdstraat 69, 7213 CS Gorssel

www.you-plus.nl 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 16691044
https://gezondheidscentrumvanbronkhorst.nl/personal-training/

 
Gorssel, 14 maart 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends