Laatste nieuws

Zangworkshops van Dumo Sound

Juliette Dumoré (Dumo Sound), heeft dit voorjaar een aantal inspirerende en superleuke workshops in de aanbieding. Er wordt een aantal workshops EVT (Estill Voice Training) gegeven, waarin zangers volgens de modernste zangtechnieken leren om net zo ‘pop’ of ‘klassiek’ te klinken als zij maar willen! Tevens is er in samenwerking met kok Barbara van Stek (auteur van het boek Soulfood) de workshop 'Koken met Noten!' ontwikkeld, waarin gekookt, gegeten en veel gezongen gaat worden. Als dat geen leuk uitje is!

De eerste workshop ‘Koken met Noten’ is reeds volgeboekt, maar voor de daarop volgende workshops is nog plek.

EVT basis zangtechniek workshop
JulietteKLDe beste tips en tricks die je jezelf als zanger/spreker cadeau kan doen! Op 9 maart van 13.00 tot 17.00 uur in Eefde. Deelname door maximaal 10 personen, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is.  € 75,- all incl.

EVT zangtechniek voor Dirigenten 
Leer super praktische zangtechnieken om je koor te laten klinken zoals jij wilt (pop, klassiek, gospel etc). 
14 maart van 14.00 tot 17.00 uur in Utrecht. € 50,- all incl.

EVT gevorderden workshop
Voor iedereen die de basis EVT workshop heeft gedaan. De technieken worden gecombineerd tot klankstijlen (van belt tot opera).
30 maart van 13.00 tot 17.00 uur in Eefde. € 75,- all incl.

Koken met Noten
Een zalige workshop, waarin koken en zingen gecombineerd worden! Samen met superkok Barbara van Stek. Geef je snel op, want de vorige workshop was binnen 2 weken vol.
12 april van 15.00 tot 21.00 uur in ‘de oude Bakkerij’, Holterweg 110, Laren. € 75,- all incl.

EVT masterklas
Zingen, zingen en nog eens zingen! Toepassing van de EVT tools en leren van hoe anderen zingen. Een workshop waarvan het wordt aangeraden om die elk half jaar te herhalen (met een verlaagd herhalingstarief).
13 april van 13.00 tot 17.00 uur in Eefde.

Aanmelden voor de workshops kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of 
bel Juliette: 06-2411 9487

 


Gorssel, 3 februari 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends