Laatste nieuws

Zelfoogst De Veldhof begint op 5 mei

Groenten oogsten naar eigen wens, wanneer het uitkomt. Vers, lokaal en op natuurlijke wijze geteeld. Dat kan weer vanaf 5 mei 2021 op tuinderij De Veldhof in Joppe. Naast groenten zijn er ook verse kruiden en zo nu en dan fruit zoals frambozen, aardbeien en rabarber. In de zomermaanden zijn er snijbloemen.

Zelfoogst
TuinderijDeVeldhof 2 kleinTuinderij De Veldhof (foto Raymond Hartman)Iedereen is welkom om in de periode mei tot en met december wekelijks te komen oogsten. Dat kan in de vorm van een abonnement, maar ook op losse basis. Met een abonnement haal je elke week je groente uit de tuin en heb je voorrang op het assortiment. Op losse basis kies je per keer de groenten en betaal je via internet. 

Tuinderij De Veldhof
Tuinderij De Veldhof is een gemeenschapsproject. Het principe van het 'zelfoogsten' betekent dat je als het ware een aandeel hebt in de tuin en daarmee in de oogst. In de praktijk kun je wekelijks uit minstens zes soorten groenten oogsten. Wekelijks ontvang je een bericht waarin het assortiment van die week toegelicht wordt. 

Informatiemiddag
Voor mensen die meer willen weten over het oogsten is er op zondag 25 april 2021 een (inloop) informatiemiddag. Tuinder Valérie legt het principe van het zelfoogsten uit en laat zien hoe je diverse soorten groenten kunt oogsten. Belangstellenden zijn welkom tussen 12.00 en 16.00 uur op de tuinderij op de hoek van de Veldhofstraat en de Marsweg in Joppe. In verband met corona graag van te voren aanmelden via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).


Tuinderij De Veldhof
Valérie van Dijck
Tel. 06-49386227
Website

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends