Laatste nieuws

Zelfoogstseizoen De Veldhof begint op 10 mei

Groenten oogsten naar eigen wens, wanneer het uitkomt. Vers, lokaal en op natuurlijke wijze geteeld. Dat kan weer vanaf 10 mei 2023 op perma­cultuur tuinderij De Veld­hof in Joppe. Naast groenten zijn er ook verse kruiden. In de zomermaanden zijn er snij­bloemen.

Zelfoogst
Startzelfoogstseizoen2023 kleinAbonnement­houders kunnen bij De Veldhof van mei tot en met december, elke woensdag tot en met zondag, zelf groenten komen oogsten. Het principe van 'zelf­oogsten' met een abonnement betekent dat je als het ware een aan­deel hebt in de tuin en daarmee in de oogst. In de praktijk kun je wekelijks minstens zes soorten groenten oogsten uit de volle grond of in de tunnel­kas. Iedere week ontvang je een bericht waarin het assorti­ment van die week toe­gelicht wordt. Nieuwe leden zijn welkom.

Informatiemiddag
Voor mensen die meer willen weten over het zelf oogsten is er op zondag 23 april 2023 een (inloop) informatie­middag. Tuinder Valérie van Dijck legt het principe van het zelf­oogsten uit en laat zien hoe je diverse soorten groenten kunt oogsten. Belang­stellenden zijn welkom tussen 12.00 en 16.00 uur op de tuinderij. Aanmelden is niet nodig.

Informatie en contact
Meer weten over De Veldhof en het zelf­oogsten? Zie www.tuinderijdeveldhof.nl/deelnemen.
Tuinderij de Veldhof is te vinden op de hoek Veldhofstraat/Marsweg in Joppe (vanuit Gorssel de Veldhofstraat nemen. De tuinderij zit net over het spoor rechts).

Tuinderij De Veldhof
Valérie van Dijck
Website


Gorssel, 5 april 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends