Laatste nieuws

ZigZag Wonen viert 10-jarig jubileum met kortingsactie

ZigZag Wonen viert op vrijdag 6 en zaterdag 7 juni as. haar 10e verjaardag. Alle klanten kunnen dobbelen voor een korting van 10, 20 of 30% op hun aankoop. Dit geldt op alle aankopen, m.u.v. arbeidsloon. 

ZigZagWinkel400pxZigZag Wonen viert vrijdag 6 en zaterdag 7 juni a.s. haar tienjarig jubileumDe winkel heeft de afgelopen 10 jaar een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. Wat begon als een winkel in antiek, curiosa en meubelstoffering is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige zaak. U kunt er ook terecht voor complete woningstoffering, van vloerbedekking tot raambekleding, waarbij u keuze heeft uit een ruim aanbod van o.a. Engelse en Amerikaanse stoffen.

Eigenaresse Gerda Mulder heeft de afgelopen jaren ook de sieradencollectie uitgebreid. Naast antieke sieraden vindt u ook nieuwe, veelal handgemaakte sieraden in de vitrines. 

Koffie321x248Het onlangs ontstane gemis aan een terras in de Hoofdstraat als gevolg van de sluiting van De Roskam en De Gulden Gorsselaer wordt aanstaande vrijdag en zaterdag goedgemaakt. Er wordt dan koffie en thee met een feestelijk tintje geschonken en bij mooi weer kunt u hier buiten van genieten.

Ga deze dagen dus gerust naar de Hoofdstraat 47c in Gorssel.

 

 
Gorssel, 4 juni 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends