Laatste nieuws

Zingen met senioren

Als recent inwoner van Gorssel leek het Lizelore Molier een leuk idee om een zanggroep voor senioren te starten. In Zutphen leidt ze met veel plezier al jaren verschillende zang­groepen. Daarnaast is ze viool­docente aan de Muzehof.
Wie dat wil kan op dinsdagochtend van 10 tot 11 uur terecht in ’t Trefpunt in Gorssel. De eerste keer is dinsdag 15 maart 2022.

LizeloreLizelore MolierLizelore heeft aan het Haagse Koninklijk Conserva­torium haar studie viool en zang gevolgd. Ze heeft vele jaren in orkesten gespeeld en is zich daarna gaan richten op het lesgeven aan kinderen en volwassenen. De zang­groepen zijn hieruit ontstaan.

Het wekelijks zingen gaat aan de hand van ontspannings- en ademhalings­oefeningen, leuke inzing­oefeningen, mooie canons en liedjes. Alles is laag­drempelig, zodat iedereen kan instappen. Het zingen van blad kan op een ontspannen manier wat meer eigen gemaakt worden.

Lizelore: “Zingen geeft verbinding, brengt je op een fijne manier in beweging en is vooral heel leuk om te doen. Door te zingen kan je stemming positief worden beïnvloed en het kan een manier zijn om meer contact te maken.”
Ook zal aandacht worden besteed aan de seizoenen met de keuze van de liederen, zo kunnen herinneringen en gevoelens naar boven komen van vroeger, over de lente, de zomer, herfst, winter en kerst.

De kosten bedragen € 10,- per keer.
Voor vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 06-55687487

  
Gorssel, 5 maart 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends