Laatste nieuws

'Zomer Challenge’ bij LTC Gorssel

Zomerstop van de voetbal, hockey, volleybal of op vakantie in Gorssel? Tennisvereniging LTC Gorssel daagt je uit om fit te blijven en mee te doen aan de Zomer Challenge 2019.

‘Zomer Challenge’
Zomer Challenge 2019 klein kleinDe ‘Zomer Challenge’ is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB): een lid­maatschap voor de duur van de zomer­maanden juni, juli en augustus, inclusief het KNLTB-lidmaat­schap. Zo kunnen mensen ook in de zomer­maanden tennissen. En niet-tennissers kunnen op die manier eenvoudig kennis maken met de tennis­sport. Maar het is ook ideaal voor studenten die in de zomer weer even thuis zijn en dan (op hun oude club?) even willen tennis­sen. Of voor toeristen die de dagen op de camping willen afwisselen met wat activiteit op de tennis­baan. Met het lid­maatschap kun je ook deelnemen aan open toernooien in de omgeving. Daarnaast biedt het Zomer Challenge lidmaatschap ook drie clinics van een gecertifi­ceerde trainer en kun je deel­nemen aan het Zomer Challenge ein­toernooi.

Informatie
De Zomer Challenge loopt van juni tot en met augustus. Meer weten over de kosten of aanmelden? Kijk op www.ltcgorssel.nl


Gorssel, 31 mei 2019

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends