Laatste nieuws

Zomer in Gelderland: Terugblik op het feest 2 augustus

   ZIGteam395x262
     geholpen om van 2 augustus een groot succes te
     maken. "Met z'n 
     gezet.      Paul,  

Om 9.00 uur zat het Team Gorssel op het terras van De Hoek, met een kopje koffie. Al gauw verschenen er mensen van Omroep Gelderland. De spanning steeg ten top: wat wordt ons thema? Om kwart voor 10 kwam het verlossende woord: The Lion King.

Tijdens het teamoverleg: wie doet wat, googelen, etc., kwamen ook de hulptroepen al richting De Hoek. In de schuur van Gerrit Z. werd het voorwerk gedaan omdat het team pas om 12.00 uur op de Roskamwei aan de slag mochten. Er werd gebouwd, geknipt, geplakt, kleding genaaid, zand gehaald, spullen overal en nergens vandaan gehaald … m.a.w. druk verkeer op de Joppelaan. 

Spontaan werden er Lion King figuren gebracht, mochten er opgezette dieren uit Holten gehaald worden, heel veel kleding werd gebracht en gemaakt. Mensen waren druk met de opbouw van 'het Olifantenkerkhof' en 'de Savanne'. En niet te vergeten: de schmink. En wat was het team blij met al die helpende handjes. "Geweldig om te zien dat zoveel mensen mee hielpen om ons thema tot uitvoering te brengen. Ook aan de inwendige mens werd gedacht. Natuurlijk kunnen we de vele namen noemen, maar … dan zouden we mensen vergeten."
En Team Gorssel is geslaagd: meer dan 400 mensen op de Roskamwei, waarvan ontzettend veel verkleed volgens het thema, € 1000 voor de Heemtuin, en daar nog € 250 bij van een enthousiaste toeschouwer.

Bekijk de uitgebreide fotoserie op Gorssel.nlfotoserie op Gorssel.nl

 

zig600px 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends