Laatste nieuws

Zomeractiviteiten in De Boskoele

Zwembad de Boskoele in Gorssel organiseert in het zwem­seizoen 2024 een aantal speciale activiteiten: in augustus is er een driedaags Zomer­festival en ook is er in de laatste week van augustus weer een zwem4daagse. Opgave/inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Zomerfestival
PosterZomer2024 kleinVan 15 tot en met 17 augustus is er een Zomer­festival op het bad met activiteiten voor iedereen, van yoga & ontbijt, kids&shyspelen en swim & sing tot een klankschalen­sessie in het water. Aan sommige activiteiten zijn kosten verbonden en is opgave nodig. Zie de poster hiernaast. 
Een van de onderdelen van het festival is ‘Swim & Sing met Juliette Dumoré op 17 augustus: zingen in en om het bad. Om dit onder­deel van het festival door te laten gaan zijn minimaal veertig mensen nodig. Opgave is nu al mogelijk en kan alleen bij de kassa van De Boskoele. 

Zwem4daagse
De traditionele zwem4daagse in De Boskoele en in De Berkel in Almen vindt plaats van maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus. Er kan de hele dag gezwommen worden, met keuze uit: tien banen (250 meter, voor jeugd t/m 16 jaar), twintig banen (500 meter, voor volwassenen) of veertig banen (1000 meter). Deel­nemers kunnen in deze week een dag overslaan.
Abonnementhouders betalen € 7,50. Wie geen abonnement heeft betaalt € 10,-. Dit is inclusief medaille en entree. Inschrijven is nu al mogelijk en kan alleen bij de kassa van De Boskoele. 

Zwembad De Boskoele
Lindeboomweg 6a, 7213 LS Gorssel
Tel 0575-491429
Website


Redactie Gorssel.nl
5 juli 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends