Laatste nieuws

Zomerlidmaatschap bij LTC Gorssel

Tennis­vereniging LTC Gorssel daagt niet-leden uit om mee te doen aan de Zomer Challenge 2022: lid­maatschap gedurende de drie zomermaanden.

‘Zomer Challenge’
LTCChallenge kleinDe ‘Zomer Challenge’ is een initiatief van de Koninklijke Neder­landse Lawn Tennis Bond (KNLTB): een lid­maatschap voor de duur van de zomer­maanden juni, juli en augustus, inclusief het KNLTB-lidmaatschap. Zo kunnen mensen ook in de zomer­maanden tennissen. En niet-tennissers kunnen op die manier een­voudig kennis maken met de tennis­sport. Maar het is ook ideaal voor studenten die in de zomer weer even thuis zijn en dan (op hun oude club?) even willen ten­nissen. Of voor toeristen die de dagen op de camping willen af­wisselen met wat activiteit op de tennis­baan. 

Toernooien en clinics
Met het lid­maatschap van drie maanden kun je ook deel­nemen aan open toernooien. Daarnaast biedt het Zomer Challenge lid­maatschap ook drie clinics van een gecertificeerde trainer. 
N.B.: Je mag maar één keer deelnemen aan de Zomer Challenge. Wie al een keer mee­gedaan heeft aan de Zomer Challenge is van harte welkom om lid te worden van LTC Gorssel.

Informatie
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie: www.ltcgorssel.nl/zomerchallenge.


Gorssel, 8 mei 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends