Laatste nieuws

Zomerschool in de Vullerschool

Stichting Welzijn Lochem organiseert samen met andere partners in 2022 een ‘zomer­school’ voor kinderen met een leer­achterstand uit de gemeente Lochem. De zomer­school vindt plaats gedurende vier dagen in de maand augustus in de Vuller­school in Gorssel. Aanmelden kan tot 1 juli 2022.

Extra aandacht
Zomerschool 2 kleinDe zomer­school is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar die behoefte hebben aan extra aan­dacht bij rekenen, taal en lezen. In kleine groepjes gaan de kinderen, onder begeleiding van een leer­kracht, een sport­coach, een cultuur­coach en een leer­coach, aan het werk rond het thema ‘jungle’.

Docenten gezocht
De organisatie is nog op zoek naar studenten Pabo of pedago­giek of gepensioneerde docenten die de kinderen - tegen een ver­goeding - een aantal uren les willen geven. 

Informatie
Zomerschool 1 kleinDe zomer­school vindt plaats op maandag 1 augustus, woensdag 3 augustus, maandag 8 augustus en woensdag 10 augustus, telkens van 09.00 tot 14.30 uur. Locatie van de zomer­school is de Vullerschool, Veldhofstraat 1, 7213 AJ in Gorssel. Vervoer vanuit de andere kernen van de gemeente Lochem is mogelijk.

Informatie
Aanmelden kan tot 1 juli 2022 bij Melissa Roeterdink via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor vragen is Melissa van dinsdag tot en met vrijdag bereikbaar via tel. 06-82066655.


Gorssel, 14 juni 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends