Laatste nieuws

Zomersluiting 2018 gemeenteloket Gorssel

Op de woensdagen 25 juli,1 augustus, 8 augustus en 15 augustus (week 30 t/m week 33) 2018 is het gemeenteloket in Den Oldenhof in Gorssel gesloten. Wel kunnen tijdens de zomersluiting in de bibliotheek in Den Oldenhof stukken worden bekeken die ter inzage liggen. 
Vanaf woensdag 22 augustus 2018 is het gemeenteloket in Den Oldenhof weer geopend voor het aanvragen van documenten. Dit kan alleen op afspraak van8.30-12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.

Naar Lochem
Pendeldienst1 kleinGratis pendeldienst LochemEnergieTijdens de sluiting van het loket in Gorssel moet ook voor het aanvragen van een paspoort, ID-kaart of rijbewijs een rit gemaakt worden naar het gemeentehuis in Lochem aan de Hanzeweg 8.
Het loket in Lochem is iedere werkdag (vrije inloop) open van 8.30 tot 12.30 uur. U kunt hiervoor tijdens deze uren desgewenst ook een afspraak maken.
Via het maken van een afspraak kunt u ook op andere tijdstippen in Lochem terecht: van maandag tot en met woensdag van 13.30 tot 17.00 uur en op donderdag van 13.30 tot 20.00 uur. 
Maak een afspraak via de site van de gemeentevia deze directe link.

Pendeldienst
Wie niet over eigen vervoer beschikt en voor het afhalen van documenten naar het gemeentehuis in Lochem moet, kan op donderdag gebruik maken van de gratis haal- en brengservice per elektrische auto van LochemEnergie (via E-TRIP in samenwerking met de Superr in Almen). Als u op woensdag documenten heeft aangevraagd bij het loket in Gorssel maakt u voor het afhalen voor de donderdag in de week daarna een afspraak in het gemeentehuis in Lochem. Vervolgens maakt u, ook een week van tevoren, een afspraak met de pendeldienst via tel. 0575-431200 (Superr Almen: openingstijdenmaandag t/m vrijdag van 08.00-18.00en op zaterdag van 08.00-16.00 uur). Een chauffeur in een vierpersoons elektrische auto haalt u rond 11.00 uur van huis op, brengt u naar het gemeentehuis en brengt u weer terug.Afhankelijk van het aantal personen dat opgehaald en teruggebracht moet worden, bent u na 1,5 à 2 uur weer thuis. De service is gratis en is bestemd voor inwoners van de kernen Gorssel, Almen, Eefde, Harfsen, Epse, Joppe en Kring van Dorth.

N.B.: de service is alleen bedoeld voor het afhalen van documenten in Lochem, dus niet voor het aanvragen in Lochem tijdens sluitingstijden van het loket in Gorssel. Aanvragen van documenten vergt immers meer tijd en dat is niet de bedoeling van de haal- en brengservice.


Redactie Gorssel.nl
12 juli 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends