Laatste nieuws

Zozijn helpt graag!

Zoals velen ondertussen al weten heeft Zozijn dit voorjaar met een aantal cliënten een deel van het pand De Everdinahof, aan de Hoofdstraat 43 in Gorssel in gebruik genomen als dagbestedingslocatie. Inmiddels zijn de cliënten een aantal dagen per week werkzaam voor koffie-, thee-, ijs- en lunchsalon Zo en Nu. Ze helpen bijvoorbeeld met het klaarzetten van het terras, maar ook zijn ze actief in de bediening en de keuken.

Vele handen maken licht werk
ZozijnSwitsOverhandiging van de Swits-attentiezakjes door de cliënten van ZozijnZozijn werkt ook graag samen met andere instanties en/of ondernemers in Gorssel. Zo zijn er bijvoorbeeld ook al folders gevouwen voor ‘Buitenkunstig Gorssel’. Hier hebben niet alleen cliënten uit Gorssel aan meegeholpen, maar ook uit andere locaties van Zozijn. Ook voor grotere klussen draaien de cliënten van Zozijn hun hand niet om. Iedereen heeft er met veel plezier aan gewerkt en de folders zagen er prima uit. En op verzoek van Lonneke Schaafsma, eigenaresse van Swits Vintage Fashion Company in Gorssel, zijn er ‘Swits-attentiezakjes’ gemaakt. De zakjes werden onlangs trots overhandigd door de cliënten (zie foto).

Werk aan de winkel?
Zozijn wil graag binnenkort voor meer ondernemers, instanties of verenigingen in Gorssel de handen uit de mouwen steken, zodat de open plekken binnen de dagbesteding gevuld worden.
Interesse? Neem dan contact op met Mirande Rupert, tel. 06-29479299 of met Lucienne Pot, tel. 06-21163194.

Zozijn
Zozijn levert zorg op maat aan mensen met een beperking. Dat kan in de vorm van ambulante begeleiding thuis, op school of op een eigen locatie. Zozijn helpt ook met werk en dagbesteding en met leren en ontwikkeling. Verder biedt Zozijn de mogelijkheid van begeleid of beschermd wonen, en worden cursussen gegeven om de zelfredzaamheid op school en werk te vergroten. Zozijn heeft zijn kantoor in Wilp en heeft diverse vestigingen in Gelderland en Overijssel.

  • Website Zozijn
  • Website Zo en Nu

Gorssel, 10 augustus 2016

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends