Laatste nieuws

Zussen Debets nemen exploitatie van Café MORE over

Toen in 2015 het Museum voor Modern Realisme, kort­weg ‘MORE’, zijn deuren opende in Gorssel, was dat ook de start van Café MORE’. Het museum­café is onderdeel van het door architect Hans van Heeswijk ont­worpen gebouw en gesitueerd in het voormalige gemeente­huis van Gorssel. Buurman ‘Loetje’ deed de exploitatie en vanaf het begin waren de zussen Anouk en Lara Debets het gezicht van de bras­serie. Vanaf de eerste dag waren de bezoekers enthousiast over de locatie en de sfeer­volle ambiance. En dat is anno 2023 nog steeds zo. 

Frisse wind
MOREBrass. 2 kleinLara en Anouk Debets, nieuwe eigenaren van Café MORESinds 1 oktober 2023 is er iets veranderd. Anouk en Lara Debets hebben de exploitatie van Café MORE over­genomen en drukken daarmee hun eigen stempel op het museum­café: er is een frisse wind gaan waaien. Naast een nieuwe espresso­machine, een sfeervol koffie­servies en een up to date computer­systeem is de menu­kaart aangepast met nieuwe lunch­gerechten. De mede­werksters zijn allemaal in dienst gebleven en twee zusjes van Anouk en Lara werken op deeltijd­basis mee. Anouk van Dijk zwaait met veel plezier de scepter in de keuken. 

Ook passanten welkom
MOREBrass. 1 kleinAnouk en Lara Debets met Anouk van Dijk“Iedereen is welkom, uiteraard de museum­bezoekers, maar ook de passant die binnen­loopt voor een heerlijke kop koffie” vertelt Lara. “We hebben een bijzondere keus in gebak van een top­bakker uit de Achterhoek”, vult Anouk aan. 
Gorssel.nl had een plezierig gesprek met Anouk en Lara en wenst ze veel succes met hun nieuwe uit­daging.


Café MORE 
Hoofdstraat 28
7213 CW Gorssel
Website

 

Redactie Gorssel.nl
26 november 2023

   

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends